Home > Microsoft Office 365 > Teams > Microsoft Teams - Kanalen
Microsoft Teams - Kanalen
print icon

In een Teamgroep kun je totaal 30 privé kanalen hebben. Dit is inclusief het aantal kanalen dat recent verwijderd is.
Probleem is dat er op dit moment binnen Teams geen mogelijkheid bestaat om de prullenbak van een kanaal te legen. Dit zou automatisch na 30 dagen moeten gebeuren. Tot die tijd kunnen er in deze Teams-groep geen nieuwe privé kanalen worden aangemaakt.
Als het lege kanalen zijn (dus zonder berichten) die je hebt weggegooid kun je het beste een kanaal herstellen en vervolgens hernoemen. Op deze manier hoef je geen 30 dagen te wachten tot je verder kunt.