Home > Microsoft Windows > Netwerkverbinding > Geen netwerkverbinding (bedraad)
Geen netwerkverbinding (bedraad)
print icon

Uw computer of laptop heeft geen internetverbinding en/of geeft een melding dat hij geen verbinding met het internet kan maken.

Is uw computer via Wi-Fi met het internet verbonden; kijk dan hier.

Wanneer de computer via een netwerkkabel met het internet verbonden is; wilt u dan het volgende controleren?

• Is de netwerkkabel (juist) aangesloten op de pc en in de outlet aan de muur?
  • Is de kabel niet gebroken. Om dit te controleren kunt u een kabel van een pc met werkend internet gebruiken.
  • Is de outlet wel gepatched? Hoe u dit kunt controleren leest u hier.

Is er nu nog steeds geen verbinding met het internet; maak dan een ticket aan. Vergeet niet de computernaam te vermelden.