Home > ChromeOS & Chromebooks > Inloggen na wachtwoord reset
Inloggen na wachtwoord reset
print icon

Als u uw wachtwoord bent vergeten en voor het eerst inlogt na een wachtwoord reset, dan werkt dit iets anders dan dat u gewend bent van bijvoorbeeld een Windows-device. Hoe u kunt inloggen leest u hieronder.

• Kies uw account en log in met uw nieuwe wachtwoord. Let op! Soms wordt het nieuwe wachtwoord pas na 2 of 3 keer geaccepteerd.

• Klik op volgende om uw Office 365 opnieuw te koppelen.

• Vul uw Office 365-gebruikersnaam in.

• Vul het nieuwe wachtwoord van uw Office 365-account in.

• Bij de vraag of u aangemeld wilt blijven kiest u voor Ja.

• In dit artikel gaan wij er van uit dat u uw oude wachtwoord niet meer weet. Klik hier dus op "Je oude wachtwoord vergeten?".

• In het laatste scherm kiest u voor TOCH DOORGAAN.

U wordt nu ingelogd op uw Chromebook.