You are using an unsupported browser. Please update your browser to the latest version on or before July 31, 2020.
close
Home > Apple > Installatie > iPad wissen
iPad wissen
print icon

De iPad wissen

 

U kunt de iPad wissen door de onderstaande stappen te volgen.

  • Open de app Instellingen en ga naar Algemeen > Stel opnieuw in.
  • Kies voor Wis alle inhoud en instellingen.
  • Bevestig uw keuze

     
  • En bevestig nogmaals dat u de iPad wilt wissen.
  • De iPad wordt nu weer gewist.

Als het wissen is voltooid kunt u de configuratie weer volgen. Om te voorkomen dat u wederom de iPad moet wissen raden wij aan om bij onze servicedesk na te vragen of de iPad nu wel aan uw school gekoppeld is.

Heeft dit artikel geholpen?
0 van 0 vond dit nuttig

scroll naar boven pictogram