Home > Apple > Installatie > Configuratie iPad mislukt
Configuratie iPad mislukt
print icon

Het kan gebeuren dat de iPad verbinding maakt met internet voor de iPad aan uw school is gekoppeld. In dat geval krijgt u niet de configuratie van uw school, maar gewoon de standaard installatie wizard van de iPad. In dit artikel leggen we u moet doen om de iPad als nog goed te configureren.

Standaard configuratie voltooien

U dient eerst de wizard verder te voltooien. We gaan er vanuit dat de de eerste stappen, t/m het verbinden met WiFi, heeft gevolgd en op het scherm Gegevens en privacy bent:

• In het scherm Gegevens en privacy tikt u op Doorgaan.
  • In het scherm Touch ID kiest u voor Configureer Touch ID later.
  • In volgende scherm kiest u voor Gebruik niet.

• In het scherm Maak code aan tikt u onderaan op Toegangscodeopties.
  • Kies nu voor Gebruik geen toegangscode.

• Bevestig uw keuze.

• In het scherm Apps en gegevens tikt u op Configureer als nieuwe iPad.
  • Bij Apple ID kiest u voor Wachtwoord vergeten of geen Apple ID?.
  • Vervolgens tikt onderaan op Configureer later in instellingen.
  • Bevestig uw keuze.

• In de schermen Express-instellingen en Houd je iPad up-to-date kiest voor Ga door.
  • Bij Schermtijd kiest u voor Configureer later via instellingen.
  • In het scherm iPad-analyse kiest u onderaan voor Deel niet.
  • Voltooi de rest van de Wizard.